Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Evolution Hcc
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs / training de recrutare, motivare si evaluare Sibiu
500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Evolution HCC organizeaza in perioada 14-15 noiembrie un eveniment in Sibiu, in parteneriat cu organizatiile studentesti, avand ca subiect "Recrutarea, Evaluarea si Motivarea de personal". Acesta este un training premium, practic 100%, care se adreseaza tuturor persoanelor ce activeaza sau doresc sa se dezvolte in domeniul H.R. respectiv persoanelor care sunt in cautarea unui job. Acest eveniment de tip training se desfasoara si in Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, unde are un succes foarte mare si un impact destul de puternic in randul persoanelor pasionate de resurse umane.

Pentru ca ne dorim o lume mai buna si un mediu de lucru mult mai sanatos, credem ca acest tip de eveniment este necesar in dezvoltarea persoanelor ce activeaza in diverse companii si iau decizii de angajare si recrutare.

Acest training se adreseaza si studentilor/masteranzilor care se afla la inceput de drum in cariera, mai multe persoane care au participat reusind deja sa isi gaseasca un job entry-level in domeniu.

Evolution Hcc activeaza in acest moment prin doua filiale, in Cluj-Napoca si Timisoara, urmand ca la inceputul anului 2016 sa deschidem un sediu si in Sibiu. Oferim servicii de recrutare, selectie de personal, orientarea in cariera, training-uri, team-building-uri, evaluare de personal, HR extern si consultanta pe partea de motivare si retentie, atat persoanelor fizice cat si juridice.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura